Efter det så gick jag och Linn till Lilla Rancho för en öl och vi behövde äta också. Vi drack två öl, och åt mat. Jag var så superhungrig, så jag köpte lite chilinötter också i väntan på maten. Här är min recension av Lilla Rancho:

Ölen var Åbro, och det var fan inte gott alltså. Jag brukar ju gilla typ all ljus lager, iaf av dom större märkena. Det här var inte äckligt, men det var inte så himla gott heller.

Chilinötterna var rätt goda, men man fick så extremt lite. Det var liksom en sån dipsåsskål man fick med nötter, värdelöst.

Och så maten då. Den var fan inte bra. Dom har ju någon sorts mexikansk inriktning, samt pizza. Jag köpte en tex mix-tallrik. Det skulle vara blandat, burrito, enchiladas, och nachos. Linn köpte en vegetarisk burrito. Linns burrito var ingen burrito alls. Det var bara lite bröd som dom had elakt lite grönsaker i. Inga bönor, inget ris. Min burrito var nog ännu sämre. Det var bara lite bröd som dom hade lagt några väldigt trötta värdigt dåligt och äckligt kött i. Enchiladasen var typ samma, men med kyckling istället. Det hade också varit inne i en ugn lite för länge så allt var rätt hårt och så. Och nachochipsen var så brända så dom var svarta. Under låg det några som var okej. Guacamolen var katastrofalt dålig också. Till detta fick vi varsin dipsåsskål (ja, likadan som till chilinötterna) med krossad konserverad ananas (!). Jag har ätit där en gång innan, men Emelie och André, men dels var jag lite full då, och dels åt jag pizza, jag tänker att det ändå är lite svårare att misslyckas med det. Minns inte heller riktigt vad jag tyckte, det kanske var dåligt då också.

Betyg: väldigt svag tvåa. Anledningen till att det inte blir en etta är dels att det är gött att hänga på Kaggeledstorget, samt att det ändå var rätt goa nötter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: