Jag skulle vilja passa på att tacka er, mina vänner + bloggen, för i år! Bloggen har nog haft sitt minst aktiva år nånsin (bloggen fyllde sex år häromveckan förresten!)

Jag höll först på att skriva att det har varit ett fint och bra år, och det har det ju varit på vissa sätt, men det har också varit sämsta året på extremt länge för mig på många andra sätt. Det har, som en hel del vet, hänt lite grejer som är röva, och andra av er vet det inte och jag orkar inte riktigt skriva det här och nu, men det är en jobbig grej som jag alltid kommer förknippa det här året med.

Det är 99% till att året varit kasst. Utöver det så har ju även min rygg varit förjävlig och det har också dragit ner året en hel del.

Men det har också hänt mycket bra. Det var väldigt roligt att resa runt i USA i våras, och att vara i New York en månad efter det var också himla kul. Det var himla kul att släppa vissa av skivorna jag släppte i år. Jag har inte fått några nya vänner direkt, men blivit lite närmare vissa av dom, vilket ju är jävligt gött.

Sen, när man kommer upp i den här åldern, så förlorar man ju såklart en del vänner också, som droppar av, och det är ju himla tråkigt. Men det är väl bara så det är.

Det här hoppas jag av 2016:

Att jag ska äta mycket god mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: