Nu är jag hos mamma. Ska sova här några nätter. Amerikanerna sover i en annan lägenhet i Masthugget, och vi har lånat ut min lägenhet till en annan tjej, från Stockholm, som är med i teamet. Vi har haft några väldigt roliga dagar hittills, men också väldigt mycket jobb. Jag hatar när folk säger typ ”det är så kul men ni får inte veta än vad det gäller”, för det är astöntigt, men jag ska göra det själv nu. Vi håller på med ett asroligt projekt som är jättestort och asfett på alla sätt. Jag tror att alla som läser min blogg kommer konsumera det när det är färdigt. Men jag kan tyvärr verkligen inte säga vad det är nu, tyvärr.

Imorgon ska jag upp rätt tidigt, jag ska gå hemifrån klockan nio typ. Det är inte så tidigt för vanliga människor men för mig är det väldigt tidigt. Normalt går jag upp närmare elva, och lämnar sällan sängen före ett. När jag går upp tidigt för mig brukar det vara typ tio eller halv tio. Men imorgon ska jag nog gå upp vid åtta eller nåt sånt, och det är fan inte vanligt.

Det ska bli väldigt skönt att sova snart, är väldigt trött, det har varit en lång dag med lite oförutsedda problem, men jag tycker ju sånt är rätt gött, man blir inte så bekväm då, utan tvingas anstränga sig.

En tråkig grej är dock att jag måste skriva såhär långa inlägg. Vanligtvis hade den här texten varit kanske tio inlägg, minst, men när jag publicerar många inlägg så försvinner så många av dom, så vågar inte göra det.

En annan tråkig sak är att IFK vann idag, för då är det ett par personer som inte kan komma på lördag när jag har 30-årsfest. För dom ska se när IFK kanske vinner SM-guld (heter det SM-guld när man vinner allsvenskan?), och gör dom det ska dom fira på annat sätt. Det förstår jag absolut, men det är synd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: