Jävla dyrt kalas

Nyårsfestens utgifter har idag passerat 80 000. Helt jävla galet. Dessutom kommer det komma upp lite till. Det går ju fan inte att ha en fest med så mycket i utgifter. Det är ett halvårs heltidslöner på Kexfabriken. Det är såklart inkomster också, men det måste nästan slja helt slut för att komma upp i det. Jag tror absolut jag går runt, och lite plus också, men så jävla mycket jobb och man riskar så sjukt mycket. Läskigt. Kom igen nu, köp biljetter! Lite läskigt också när biljetterna är såpass dyra, kommer upp i såna jävla summor på en gång! Om det säljs 30 biljetter mindre än vad jag räknat med, så är det 6000 kronor mindre. Så sjukt mycket pengar. Hoppas verkligen verkligen det säljer slut!

Ska köpa ett tyg idag, som ska vara som skynke bakom scenen, dels för att det blir jävligt mycket snyggare med scenljuset, kommer synas mycket bättre och snyggare alltihop, dels så blir det bättre ljudmässigt, och så är det väldigt fult som det är nu, för det är där bak alla tomma case till allting ligger, skivspelar, en jävla stor låda till alla sladdar (helt sjukt stor! om jag visste hur man la in bilder från mobilen på datorn så hade jag lagt upp en bild på den!), förstärkare vi inte använder, tomma kartonger mm. Dessutom blir det logen till banden, haha. Det är kanske den sämsta logen jag använt någonsin, sämre än i källaren på Starsan t.o.m! Men det är mest så dom inte behöver gå rakt ut i publiken efter spelningen och så. Rio Rio är ju verkligen ett sånt jävla skitställe, som inte har några ytor att lägga grejer på, eller någon loge eller liknanade. Hursomhelst, dit jag skulle komma var att bara köpa den här lilla tygbiten kommer gå på 800 spänn. Det är så mycket såna tråkiga utgifter. Men tyget måste vara flamsäkert, därför det blir dyrt.

Nu ska jag ta en cigg, sen duscha, sen åka till Övre Husargatan och köpa det där jävla tyget. Det är dessutom inte tillträckligt brett, så måste köpa dubbel längd, och sen åka till mamma och sy ihop det. För första gången sen jag flyttat hemifrån är jag ledsen att jag inte har en symaskin. Jag ska köpa det 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: